12 apr

Indkaldelse til Generalforsamling PACT 2023

Kære PACT’er,

Indkaldelse til Generalforsamling PACT 2023

Der vil være sandwich eller lignende fra kl. 18.15 samt the, kaffe og småkage.

Forslag som ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling skal være indsendt skriftligt til bestyrelsen på pactforening@gmail.com senest 2 uger før generalforsamlingens afholdelse.

Det samme gælder såfremt man ønsker at opstille til bestyrelsen, idet sådanne forslag skal angive navne og hvilke poster man ønsker at opstille til.

Såfremt der efter afstemningen om de på forhånd fremsatte kandidater mangler besættelse af poster til bestyrelsen kan generalforsamlingen besætte de manglende poster

Er der indkommet forslag, fremsendes disse til medlemmerne per e-mail sammen med dagsorden og det reviderede regnskab sådan, at dette er medlemmerne i hænde senest en uge før generalforsamlingen. Medlemmer, der ikke har e-mail kan rekvirere materialet hos Foreningens kasserer eller sekretær. En rettidig indvarslet generalforsamling er beslutningsdygtig uanset de fremmødtes antal

26 sep

MOTIVATION som drivkraft – når livet slår knuder og sætter begrænsninger

Kom til et spændende foredrag!
Onsdag den 23. November kl. 19 ved Fredens Kirke –
Ryesgade 68, 2100 København Ø
Gratis entre
I første akt taler vi om motivation, og om hvordan du kommer i gang efter alvorlig sygdom, livskrise eller hvor motivationen har været en mangelvarer, så du ikke helt har fået bevæge dig så meget som du gerne ville. I andet og tredje akt vil de to foredragsholdere Ditte Friis og Morten Henriksen, fortælle om deres passion for udholdenheds sport.
Ditte er ultracyklist, har haft brystkræft. Hun har blandt andet gennemført RAD (Race Across Denmark), 1600 km i et hug. Ditte har med sin præstation kvalificeret sig til RAAM (Race Across Amerika), et af verdens hårdeste cykelløb – en enkeltstart på 5000 km på tværs af USA på kun 12 dage.
Morten er ultraløber, har haft mandelkræft. Han har blandt andet gennemført Transalpine Run & Marathon Des Sables. Marathon Des Sables er ikke uden grund kaldet Earths toughest footrace, 250 langt løb i Marokkansk Sahara.
Begge vil de fortælle om deres udfordringer med kræft, om deres sport – om motivation, om de sjove, lidt skøre, pinlige samt spændende detaljer fra deres løb.
Kom og få en på opleveleren og kom hjem med fuld energi og med værktøjere til, at du selv kan begynde din rejse – det behøver dog ikke være ultra.
Moderator for aftenen er Morten Quist (fysioterapeut og forsker). Morten er bla. medstifter af ”Proof of life” ”PACT” og ”Krop og Kræft” og har i en årrække forsket i betydningen af træning under et behandlingsforløb af kræft.
17 aug

Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling

Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling PACT sept 22

Afsluttende regnskab PACT, 2021 – revideret

TORSDAG d. 1. sept. Kl. 18.15

i USCFs lokaler, Ryesgade 27 i baghuset

Dagsorden:

  1. Valg af dirigent og referent
  2. Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2021 til godkendelse
  3. Forelæggelse af bestyrelsens budgetforslag for 2022 til godkendelse
  4. Eventuelt

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling, da regnskabet ikke blev godkendt på den ordinære generalforsamling, da balancen ikke stemte og budgettet ikke kunne godkendes, da det ikke forelå.

Bestyrelsen håber på godt fremmøde, så vi bagefter også kan hygge og høre lidt fra de forskellige aktiviteter.

På bestyrelsens vegne,

Ella, formand