Danse/bevægelsestræning i PACT – For nybegyndere som erfarne

Dans – nyheder og information om ændringer her


Forløb på 10 gange om mandagen, som annonceres på hjemmesiden.
PACT-Danse/bevægelsestræning er 1 times bevægelse, hvor det primære fokus er at ”glemme”, at man laver motion. Der er glad musik, latter og masser sved. Bevægelserne er inspireret af latinamerikanske danse, den danske gymnastik, 60´ernes twist og meget mere.

 

For alle! Inklusiv nybegyndere, der har ikke deltaget i dans før
Det kræver ingen forudsætninger, alle kan være med. Det gælder om at bevæge sig til god musik. Har du lyst til at bevæge dig til glad musik, svede og grine sammen med andre.

Timen indeholder både “følg mig” og små sammensatte sekvenser.
Eneste krav er træningstøj og træningssko.

 

Faste træningsdage
Danse/bevægelsestræningen er begrænset til nogle faste uger om året. Typisk i 2 intervaller over 10 uger med 1 ugentlig træning.

For efteråret, har vi planlagt træning startende fra mandag den 14. oktober 2016 kl. 16.30, og de følgende 9 mandage.

 

Niveau for træningen
Alle kan være med. Der er ingen begrænsninger for, hvilken form du skal være i for at deltage. Ring til vores kontaktperson og få en aftale om at komme forbi til en ”prøvetræning”.

 

Trænere
Lone har været vores faste dansetræner gennem mange år, og har erfaring med træning, også for dem som enten er i behandling, eller har nedsatte kræfter.

 

Til/Afmelding til træning

Du skal være opmærksom på, at danse/bevægelsestræningen har et ekstra gebyr – modsat vores andre træningstilbud – for deltagelse. Kr. 350,- for 10 gange træning.

Tilmelding sker via holdsport.dk (for medlemmer)

 

Kontaktperson
Har du lyst til at deltage, er du velkommen til at møde op til træningen til en gratis prøvetime, men du har også mulighed for at kontakte os (brug formular nedenfor), hvis du vil høre mere om træningen og/eller aftale deltagelse i træningen.

 

 

Adgang til træning Ryesgade 27, 2200 København N  (Retningslinjer for brug af lokaler)
Der er adgang til træningslokalerne 10 minutter før træningen begynder. Træningen foregår i UCSFs/Krop & Kræfts lokaler i Ryesgade 27 (Ind igennem porten, og første dør på højre hånd). Al træning foregår i Rigshospitalets afdeling for Krop og Kræft, hvor vi låner lokalerne. Og derfor har vi også begrænset adgang til lokalerne.

Der er begrænset adgang med bil, da der kun er få pladser til rådighed. For adgang med bil, skal du først gå til lokalet, hvor der findes en særlig nøgle, som kan åbne hele porten. Du må kun parkere på pladser, som er mærket med UCSF.

 

Forholdene i træningsrummene
Lokalerne består af et adgangsrum med borde, til brug for evt socialt samvær efter træning. Et mindre lokale til fælles omklædning. Og et toilet, hvor der er mulighed for at bade.Samt to yderligere toiletter.

Herudover består lokalerne af to store rum, hvoraf det ene er til åben træning, yoga, og dans. Og det andet med motionscykler, og vægttræningsmaskiner.

 

Spørg om Dans