Bestyrelse

Kirsten Ejlskov Jensen, Formand

kirsten pactTil daglig arbejder jeg som selvstændig konsulent. Jeg er gift med Erik og har to store børn. Jeg har været passioneret løber i mange år og da jeg blev ramt af lymfekræft i 2010 havde jeg svært ved at forstille mig hvordan jeg ville komme igennem forløbet uden at løbe, så jeg fortsatte bare! Da jeg blev færdig med min behandling satte jeg et mål om at løbe maraton nogle få måneder senere og er overbevist om at det fik mig hurtigere i gang efter min sygdom, både psykisk og fysisk, end det ellers ville havde været tilfældet. Siden er jeg også begyndt at svømme og cykle og gennemførte en Ironman i 2013.

Jeg har mærket på egen krop og sind hvor vigtig motion er både under og efter en kræftsygdom og også hvordan det har haft indflydelse på hvordan min omverden ser på mig.  Derfor går jeg 100% ind for PACT’s formål og er stolt af at være Formand.

 

Henrik Sidenius, Næstformand

HenrikJeg er årgang 1963. Fik i efteråret 2013 konstateret Myelomatose (Knoglemarvskræft). Umiddelbart efter opstart af behandling, fik jeg mulighed for at starte på et Krop & Kræft forløb, som gav mig modet og viste, at det var muligt at fortsætte med at træne, også under behandlingen. Efter endt primær behandling i maj 2014, valgte jeg at starte i PACT med cykling, som jeg tidligere har dyrket 17 år tilbage, da det var tydeligt, at her var mulighed for et fællesskab og støtte til at finde formen igen.

Jeg ser PACT, som et fristed, hvor det er nemt at blive forstået, også når formen ikke er der, eller du bare har en dårlig dag. Og så samtidig kunne blive udfordret på det niveau, den enkelte er på motionsmæssigt. Kombinationen af det sociale og motion giver en god følelse i kroppen, og mod på livet.

 

Gert Schultz, Kasserer

gertJeg er årgang 1952 og har siden 1979 arbejdet med energi og miljø og gennem mange år stået for indkøb af halm og træ til de danske kraftværker. Min kone blev behandlet for tyktarmskræft i 2007-08 og hun fik mig med i PACT.

Efter at jeg har haft et par blodpropper ved jeg hvor vigtig motion er for overlevelse og velvære, både fysisk og mentalt.

I PACT har jeg fundet nogle gode “legekammerater” som dyrker seriøs, fysisk aktivitet under afslappede, uhøjtidelige former . Jeg deltager i de forskellige aktiviteter i PACT bl.a. gymnastik, spinning og cykelture i skov og på landevej. Derfor vil jeg gerne give lidt igen ved at deltage i bestyrelsesarbejdet i PACT.

 

Rikke Kjøller Sonne, Sekretær

Jeg er en årgang 1965 og uddannet sygeplejerske. Jeg har 11 års erfaring med kræftpatienter fra mit arbejde som sygeplejerske, og nu også erfaring som patient, da jeg i 2013 blev behandlet for brystkræft.

Jeg har i begge roller oplevet hvor vigtig fysisk aktivitet er for ens velbefindende. Inden jeg blev kræftpatient, har jeg altid dyrket sport på motionsplan og det var derfor nemt at videreføre dette i mit behandlingsforløb. Jeg fik kontakt til PACT, da jeg på et kursus for kræftoverlevere mødte Morten Quist, medstifter af foreningen, og blev inviteret til at deltage i en træningslejr på racercykel.

I PACT møder jeg andre der kan lide at motionere, men jeg møder også nogen, for hvem det er en ny livsform. Her er plads til at være ”ny”, være træt, være ambitiøs, og flytte grænser, men først og fremmest få bedre livskvalitet gennem motion. Den ide vil jeg gerne arbejde for.

 

Kim W Kähler, Medlem 

Jeg er født i 1964 og er arbejder som software konsulent. Min baggrund er digital marketing og webudvikling, det meste af tiden i USA, hvor jeg har boet i 15 år.

Jeg fik konstateret endetarmskræft i marts 2015 og fik en del af min behandling i USA, og en del her i Danmark, hvor jeg nu bor igen. I december 2015 blev jeg PACT medlem, og gennemgik Krop og Kræft i feb-mar 2016. Jeg er løber på motionsniveau, og er af den faste overbevisning at motion er en vigtig nøgle til trivsel, både når man er rask, men mest af alt også når man er syg.

 

Lone Christensen, Medlem

Erik SJeg blev medlem af PACT i 2010, et år efter behandling for brystkræft, og har gået på yogaholdet siden da. Mit medlemskab har siden ført til at jeg i dag også er aktiv cykelmotionist. Jeg har aldrig rigtig dyrket sport før jeg som 50-årig fik min diagnose. Frivilligheden og støtten fra andre ‘pactere’ samt niveauet af træningen tog mig med storm, da jeg sammen med andre ’pactere’ trænede og gennemførte en intens racercykel-træningslejr her i 2016. Jeg vil rigtig gerne selv bidrage til dette værdifulde fællesskab og for stadig udvikling af PACT.
Jeg er fra Nordjylland – har boet på Østerbro de sidste 25 år, med afbræk til Californien og Alaska. Har arbejdet som typograf, violinlærer, skrivetolk, skuespiller, højskolelærer og meget andet.

 

Sophie Vilen, Suppleant

Mit navn er Sophie og jeg er fra årgang 1992. Til daglig er jeg ved at uddanne mig til Fysioterapeut på Metropol. Qua min uddannelse og mine øvrige interesser, finder jeg arbejdet i PACT utrolig spændende og værdifuldt. Jeg har desuden fornøjelsen af at være instruktør på foreningens styrketræningshold som træner 2 gange ugentligt. Det har stor værdi for mig, at kombinere mine interesser, som træning af bevægeapparatet, med arbejdet med mennesker. Jeg deltog selv på holdene i PACT som pårørende til en far med Lungecancer. Jeg havde stor glæde ved at træne med ham og deltage i sociale arrangementer. Jeg oplevede, hvordan min far genfandt livskvalitet og livsglæde. Jeg håber, at kunne inspirere og motivere mennesker til at dyrke motion uanset niveau, vidende om, hvilken positiv effekt træning har. ”Styrkevennerne” giver mig så meget både fagligt og personligt. Jeg går fra hver træning med et stort smil. Derfor vil jeg gerne give tilbage som suppleant til Bestyrelsen og være med til at skabe gode forhold hos nuværende medlemmer og udbrede kendskabet til PACT, så flere kan opleve det fællesskab og de træningstilbud vi har i foreningen.

John Froberg, Suppleant

Jeg er årgang 1948 og har arbejdet for Post Danmark i 30 år og er nu gået på pension. Jeg fik konstateret prostatakræft i 2011 og har gennemgået behandling for dette med held. Samme år blev jeg medlem af PACT. Jeg har dyrket cykelsport siden 1972 og har kørt cykelløb i mange år så da jeg så at PACT havde cykling for kræftramte blev jeg medlem der i 2011 og har været tilfreds med dette samt deres tur til Mallorca.
 

Skriv et svar