30 apr

Frivillige til Copenhagen Challenge

swim-bike-runPACT stiller i år med ikke færre end fire i særklasse aktive medlemmer i solo-rækken (Kirsten, Martin, Christian og Morten) og to (måske tre) stafethold, når der søndag den 18. august gennemføres Ironman i København – KMD Copenhagen Challenge. I lighed med sidste år, har vi indgået en aftale med arrangørerne om, at vi bidrager med frivillige hjælpere. Og nøjagtig som sidste år, går opgaven for de frivillige ud på at hjælpe til med indregistrering i Rådhushallen. Til formålet har jeg oprettet en doodle, som man allerede nu gerne må anvende og dermed notere sig de pågældende tidspunkter og dage. HUSK VENLIGST AT SKRIVE JERES FULDE NAVN OG MAILADRESSE! En uge før vil jeg så udsende en endelig bemandingsplan.

Der er brug for ca. 10-20 mand pr. vagt og derfor håber vi meget, at de der kan, melder sig! Der er en fantastisk stemning på Rådhuspladsen i dagene op til løbet med masser af forventningsfulde atleter fra ind- og udland og det er det, som vi får lov at bidrage til som frivillige – ud over at vi selvfølgelig håber, at så mange som muligt vil være til stede omkring selve løbet og bakke op om PACT deltagerne.

Bemærk derudover at vi endnu ikke har besat de to stafethold – Stinna har meddelt, at hun gerne vil cykle, men derudover har jeg endnu ikke hørt, hvem der kunne tænke sig også at skulle i konkurrence – melder der sig flere klar, end vi har pladser, må vi trække lod og i hvert skal skal de medlemmer, som ikke tidligere har haft muligheden, tilgodeses først 🙂

Kærlig hilsen fra Julie

Tilmelding: http://doodle.com/wxyt5bkan5mas3iy (Husk at påføre fornavn, efternavn og mail!)

Skriv et svar