05 jun

Generalforsamlingen 9/6 og lidt sjov først ………..

Kære Alle,

En venlig påmindelse om afholdelse af generalforsamling på søndag … og en samtidig opfordring og invitation til Jer alle om at deltage i den forudgående ‘sociale event’, som vi hermed kan løfte sløret for!

Uanset om du deltager i generalforsamling (klokken 16 i PACT lokalerne i Ryesgade 27) eller ikke, har du mulighed for at være med til ‘PACT fodboldturnering’ – og det bliver legendarisk.

Til at holde styr på os, på reglerne, være dommer, stå for opvarmning, og sørge for bolde m.v. har vi ‘hyret’ en   træner, Christian Frandsen, som møder os på fodboldbanen klokken 14.15.

Adressen er Nørre Allé 53 – se vedhæftede kort for nærmere anvisning af, hvor vi mødes!

Lad mig understrege, at det ikke kræver andet at være med end godt humør (og et PACT medlemskab … eller overvejelse om et PACT medlemskab :-))

Jeg forventer at vi træner og spiller indtil ca. 15.30 og mødes igen i PACTs lokaler kl. 16 til generalforsamling, sandwich og vand/te/kaffe … hvis vejret er med os, sidder vi udenfor!

Vi ses på søndag venner …. Sidste frist for tilmelding (af hensyn til bestilling af mad m.m.) er torsdag .. og tilmelding er bindende 🙂

http://doodle.com/28fba8eikgy4qtfn

På vegne af PACT Bestyrelse (mail er udsendt til alle medlemmer 4/6)

Kærlig hilsen Julie

PACT Fodbold mødested

Skriv et svar