14 apr

1. PACT Mallorca 2018

Hvor: Hotel Sunprime Waterfront - Mallorca
Hvornår: 14. april, 2018 klokken:
Mere Info: Klik her.

Nu er detaljerne på plads for La Flamme Rouge og PACTs cykeltrænings lejr til Mallorca i 2018.
Turen er fra Lørdag den 14. april til lørdag den 21. april 2018 og deltagerne skal bo på Hotel Sunprime Waterfront 

LFR-Sponsor-tur
For 7. år støtter La Flamme Rouge ved at sponsorere ca. 14 PACT medlemmer. Det er ikke en forudsætning at være en erfaren bjergrytter eller i super form! Vores erfarne trænere vil sørge for at alle får træningsvejledning fra nu til afgang og bliver støttet (og udfordret!) under selve turen. Deltagerne skal selv sørge for at have lommepenge med til kaffe/frokost/øl men ellers er rejseudgifterne betalt (i delt værelse).

For at deltage skal du:
• Være medlem af PACT
• Ikke tidligere have været på en LFR sponsoreret tur til Mallorca
• Være top motiveret til at træne regelmæssig henover vinteren
• Være tidligere eller nuværende kræftpatient
• Have en racercykel/kunne låne en racercykel

I tilfælde af at der er flere der søger end der er pladser til, bliver der trukket lod. Du kan blive inspirereret af de personlige beretninger fra nogle af 2015 deltagere her laflammerouge.dk

Selvbetalere
Det er også muligt for PACT medlemmer at købe sig med på rejsen. Turen koster kr. 6.200 pr person og kr. 1.950 i tillæg hvis man vil have et eneværelse og inkluderer:

  • Direkte fly t/r
  • Hotel
  • Mad ombord på flyet
  • Bustransport mellem lufthavn og hotel
  • Halvpension
  • Grupperabat af 400,- pr. person (rabatten er fratrukket)

Derudover koster det kr. 1.000 t/r at få sin cykel med, men vi undersøger også muligheden for at leje en cykel dernede.

Hvordan kommer jeg med
Hvis du er interesseret i at komme med som LFR sponseret eller som selvbetaler, skal du sende en mail til Morten på morten.quist@regionh.dk med navn, telfonnr. og om du vil med på sponsor plads eller ”betale selv” senest den 1 december 2017.
Der bliver holdt informations møde onsdag den 6.december kl 19.30 i Krop og Kræft’s lokaler, hvor alle der er interesseret, har mulighed for at deltage. Efter mødet har interesserede mulighed for at bekræfte eventuel deltagelse. Tilmeld dig også event på facebook hvor der er mulighed for se hvem ellers skal med, stille spørgsmål mm.

 

20 apr

2. Mod Nye Resourcer 2018

Hvor: Club La Santa Lanzarote
Hvornår: 20. april, 2018 klokken:
Mere Info: Klik her.

20. – 27. april 2018
Club La Santa og idrætsforeningen PACT udby-der nu for 6. gang en temauge specielt for personer, som har afsluttet behandling for en kræftsygdom, og som ønsker at lægge afstand til sygdommen fysisk og mentalt. Ugen er tilrettelagt af og afvikles sammen med nogle af landets førende eksperter inden for forskning i fysisk aktivitet og kræftrehabilitering.

Ideen er at inspirere den enkelte til at bruge sin erfaring fra sygdomsforløbet til at udfordre sig selv fysisk og sætte nye mål for sin sundhed i ordets bredeste forstand. Det betyder, at for-målet med ugen er at rette fokus på den enkel-tes fysiske potentialer. Netop fordi alle der del-tager i ugen, ved hvad det vil sige at have haft en kræftdiagnose, kan vi i fællesskab fokusere på sundhed frem for sygdom.

Vi vælger bevidst at anskue kræftsygdom som en anledning til at søge og finde nyt mod og ny styrke både fysisk og psykisk. Samtidig anerkender vi, at der kan være barrierer for fysisk aktivitet, når man har haft en kræftdiagnose, og at disse barrierer bedst kan nedbrydes i samvær med ligestillede og under supervision af fagkyndige og erfarne specialister.

Ugen tager afsæt i, at fysisk udfoldelse kan og skal være et mål i sig selv. Hermed mener vi, at meget af den usikkerhed, som man kan opleve som tidligere kræftpatient, kan afhjælpes igen-nem fysisk udfoldelse og leg samt i den positive konkurrence med en selv.

Vores håb for ugen er, at deltagerne kommer hjem med ny tiltro til egne ressourcer og fornyet bevidsthed om glæden ved at bevæge sig.

Tilmelding

Ring til CLS på: 76 500 400.
Husk at oplyse at du deltager i MNR ugen.