20 apr

La Flamme Rouge og Pact gør det igen i år

Siden 2012 har La Flamme Rouge og Pact haft et nært samarbejde, som har betydet rigtig meget for mange af Pacts medlemmer. 

La Flamme Rouge og Brian Holms initiativ og støtte hvert år, betyder at der i lighed med årene forinden, kan sendes en gruppe medlemmer en uge til Mallorca i år, med det formål at cykle på bjergene og udfordre sig selv. 

Nu her fredag morgen, tager vi afsted:

I år har La Flamme Rouges indsamlinger givet 14 medlemmer mulighed for at prøve kræfter med bjergene på Mallorca og samtidig deltage i det sociale fællesskab, som knytter sig til Pact og aktiviteterne omkring cykling på landevej. Derfor er der også udover de 14 + 4 trænere, i alt 12 andre som har valgt at deltage, heriblandt ægtefæller eller motionister fra vores landevejs hold. 

Udover vores egen store gruppe, har vi også som sidste år, en mindre gruppe fra Aktiv mot kreft i Norge med som deltagere på turen. 

Vi har store forventninger til årets tur – hvor vi for første gang, selv står som arrangør af hele turen – som helt sikkert vil blive både spændende og udfordrende for alle, og der plejer at være garanti for, at alle ender med at bryde nogle grænser. 
Læs her nogle korte statements fra deltagere fra de forrige år: 

“En nærmest uvirkelig oplevelse. Var det virkelig mig, kunne jeg det? Og denne følelse af uvirkelighed kom igen gang efter gang, mens vi blev udfordret mere og mere hver dag. Læringskurven var stejlere end bjergene. Og prustende, syngende og svedende på vej op og ned af stigningerne opstod venskaber med gode folk, der også havde valgt at byde sygdommen trods. Det er givende at være i en sådan gruppe, hvor vi kan støtte hinanden på skift, når der er brug for det og ikke mindst grine i kor. Intet af dette ville dog have kunnet lade sig gøre uden vores utrættelige guider, der har skulle lægge øre til meget, men som har formået at få os alle motiveret til ikke at give op. På min tur på vej op af Puig Major gennemgik jeg hele følelsesregistreret”.

“Som dagene gik blev der lagt mere og mere på turene og de stigninger, der i starten af ugen nærmest var uoverkommelige, blev til opvarmningsfolder, der gjorde os klar til de rigtige stigninger. Udover en helt igennem veltilrettelagt tur og super cykeloplevelse var der en ekstremt god stemning og masser af moralsk opbakning at hente, når jeg kæmpede mig op ad bjerget med 5-7 km/t. Ingen var for ambitiøse til, ikke at sætte tempoet ned for at tale mig op ad bjerget.”

“Dag 2 var jeg klar til at smide cyklen i grøften på vej op ad et bjerg – for hvis jeg havde vidst, at det var det jeg skulle udsættes for, havde jeg ALDRIG meldt mig – men allerede dagen efter var det glemt og jeg begyndte at nyde at cykle både op og ned. Op bliver nok aldrig mit første valg – men for at få den forrygende nedkørsel, må jeg jo nødvendigvis op først. Vi cyklede igennem de smukkeste områder – og blev glade i låget af oplevelsen – og fyldt med energi.”

Du kan læse mere om andre oplevelser på linket http://laflammerouge.dk/index.php…, og vi vil forsøge løbende at opsamle billeder og beretninger fra årets tur, som vi måske vil lægge op undervejs, eller i starten af maj måned. 

Er du ikke medlem, men kunne tænke dig blive medlem eller støtte os kan du finde mere om os på følgende link

Bestyrelsen i Pact