07 feb

Ny instruktør fundet til tirsdagstræning

Kære alle nuværende og kommende tirsdagstrænere!

Jeg har hermed glæden af at kunne præsentere Alexandra, som er vores nye tirsdagstræner. Om sig selv skriver Alexandra:

Som fysioterapeutstuderende lærer vi, at træning kan bruges forebyggende og som et led i behandlingen af forskellige sygdomme. Desværre er det meget teoretisk, og vi får sjældent mulighed for at opleve det i praksis. Mit ønske om at opnå en mere dybdegående viden indenfor netop dette felt, er bestemt blevet opfyldt efter at være blevet en del af PACT. Jeg er personligt ikke er berørt af cancer, og drives derfor af andre faktorer, heriblandt min fascination af alle jer inspirerende mennesker, der på trods af modgang tager kampen op og smiler til verden. Jeg ser meget frem til at lære jer alle at kende, og håber at jeg kan leve op til de forventninger i måtte have. I er mere end velkomne til at skrive til mig på 26155675, hvis i har nogle konkrete ønsker.”

Jeg håber, at I vil tage godt imod Alexandra,Alexandra og give hende kamp til stregen 🙂
Mange kærlige hilsner fra Julie

 

 

Skriv et svar