17 jun

PACT deltog med 3 hold på Euromans Criterium Cykelløb


EUROMAN Criterium blev afholdt den 17. Juni 2012, hvor PACT stillede op med 3 hold af den gruppe, der tidligere i år var med på Træningsturen på Mallorca med La Flamme Rouge’s støtte. Der var i alt 48 hold tilmeldt og vi er stolte over den samlede præstation, som vores dygtige ryttere opnåede på trods af blæst og kraftig regnvejr, der på et tidspunkt gjorde turen til en lidt større udfordring.

PACTs resultater blev:

  • Team Pact 1 (5162) Plads: 19 – Tid: 2:12:21,54
  • Team Pact 2 (5172) Plads: 41 – Tid: 2:37:46,73
  • Team Pact 3 (5184) Plads: 42  Tid: 2:39:20,58

Man kan se enkelttider og samlet opstilling her.

PACT medlemmer med glædlig gensyn

Der var tidligt fremmøde kl 8 med afhentning af startnummer, holdtrøjer og holdet fik styr på det praktiske under La Flamme Rouge teltet. Der var glædelige gensyn med flere af de øvrige deltager og de andre PACT-medlemmer. Vi fik endda besøg af foreninges kassér Paul (Tak til Paul!)

Kl 09:30 blev løbet skudt i gang for de knap 400 deltagere.

De første to ud af de i alt 7 runder (hver 11,4 km) blev kørt med Masterbil, hvorefter løbet blev givet frit og så blev der sat kraftig gang i pedalerne hos de fleste deltagere. Der var enkelte styrt, men heldigivs kom ingen af PACT folkene til skade – selvom vejret ikke var på vores side hele vejen igennem.

Alle kom lykkeligt i mål og var glade over den fuldførte præstation. Stor tak til Brian Holm, foreningens protektor, for igen at have gjort det muligt for os. Tak til resten af La Flamme Rouge holdet, der gav os støtte og opbakning og også til drengene fra Soigneur.

PS/ En ekstra udfordring for nogen af deltagerne var det at få sat chippen til tidsmålingen rigtig op.
Flemming tage La Flamme Rouge hold-trøj på Låst cykel Chip montering i fuldblæst Endnu en låst cykel med tidsmåler

Skriv et svar