03 jan

PACT medlemmer deltager i ultimativ cykelevent på Mallorca

Takket være 100% moralsk og økonomisk opbakning fra Brian Holm og hans La Flamme Rouge, rejser 12 PACT Medlemmer til Mallorca i April 2012. Her skal de cykle i et af verdens smukkeste bjerglandskaber og blandt nogle af verdens bedste ryttere og hold, som bruger øen til intensiv træning i foråret. De pågældende PACT medlemmer – 6 kvinder og 6 mænd – skal træne til eventen vinteren igennem bl.a. I Well-come Fitness i Hellerup. Eventen indeholder alt det PACT og dets medlemmer står for og vi ser frem til at kunne rapportere fra træning og selve rejsen her på siden.

16 thoughts on “PACT medlemmer deltager i ultimativ cykelevent på Mallorca

 1. Hej cykelhold – I damernes omklædning blev der talt om at holde kontakten i et lukket forum på Facebook – Jeg har oprettet en gruppe PACT Cykelevent / Mallorca – så meld jer til 🙂

  På gensyn
  Linda

 2. Det er en god idé, men ikke alle er på Facebook. Måske vil det give mere mening at have en medlemssektion her på Hjemmesiden med en specifik underside der indeholder alle de praktiske oplysninger om turen osv? Så kan der kommenteres ligesom på Facebook eller her på siden.

  Hvad siger i andre, er det noget der vil give mening?

 3. Husk at der er jo nogen af os, som ikke er på Facebook. Jeg vil prøve at få lavet et medlemssektion her på siden snarest så vi kan dele de praktiske oplysninger. Så er i naturligvis velkommene til at lave interne status opdateringer på FB. Skal vi ikke heller lave en Google+ gruppe? 🙂

 4. Lyder rigtig godt med “medlemssektion” med de praktiske oplysninger og måske …. mulighed for kommentarer ? eller hvad ?
  Google+ tror jeg, der er endnu færre som kender til 🙂

 5. Ja, der vil også være mulighed for at skrive kommentar. Ligesom det også er her jo. Det gode her er jo at man kan skrive med ist Facebook/Twitter/OpenID/Yahoo-profil og på den måde kan man finde tilbage til personen der skriver. Anyway, Medlemssektion it is then.

  Vedr. Google+ så er det kun et spørgsmål om tid, det har klart fordele sammenlignet med Facebook. Men jeg mener overordnet at det bedst sted at mødes er her på siden. Det er jo PACT det hele handler om

 6. Jeg skal desværre ikke med til Mallorca, men vil meget gerne træne med sammen med jer, hvis der er noget landevejstræning. Er der det???

 7. helt enig omkring Medlemssektion…
  Er nogen begyndt et spinne i Well-come —
  ville være rart at spinne med nogen fra holdet.

 8. Hej Linda

  Har prøvet at finde gruppen, men kan heller ikke finde den?
  Jeg hedder Karina Elise Madsen – hvis det er du får tid til at invitere mig:)

 9. Ja – du skulle gerne have set mit svar på mailen – jeg har også angivet hvilke datoer, jeg indtil videre har tilmeldt mig.

 10. Hej allesammen. Nu tager jeg alle fora i brug for en sikkerheds skyld.

  Jeg skal være med i en temalørdag med den positive kræft-historie, om den halvdel som jo rent taktisk overlever kræften!!! Der er også en del kendte kræftoverlevere med. Bl.a. Brian Holm! :o) De anede ikke at jeg var med i La Flamme Rouge holdet, men det passede jo perfekt! …anyways. De kommer og filmer at jeg spinner i Well Come onsdag d. 29 februar 18.25 og jeg vil opfordre jer allesammen til at melde jer på holdet, så I kan komme med på TV og gøre noget reklame!

  Go træning til vi ses igen!

  Bjørn

 11. Hey Bjørn. Tillykke med det, lyder da som om Karrieren er sat på skinderne der 😉 Jeg er ikke helt sikker på om jeg kan nå at være med der, men skal nok tage det i betragtning. Bare for at være sikker, hvad er det vi skal lave reklame for?
  Når du ved hvornår det bliver vist må du gerne skrive et indlæg her på hjemmesiden, det vil sikkert gør sig fint og det er jo altid godt at se og høre hvad der rør sig hos de enkelte i foreningen.

Skriv et svar