STØT PACT

STØT

Her kan du læse omkring de forskellig muligeheder for at støtte PACT.
I PACT laver vi arbejde der er med til at skabe positiv opmærksomhed om kræftsagen og understøtte den enkeltes mulighed for at (gen)opdage og fastholde fysiske, sociale og mentale ressourcer. PACT er en frivillig, uafhængig og velgørende forening, som gør brug af idrætsaktiviteter til at skabe fokus på kræftoverlevelse.


En af vores skønne PACT medlemmer har valgt at sætte et støtte løb op til fordel for PACT.
Over The Top er et nonprofit arrangement, hvor der er mulighed for at løbe og gå til fordel for kræftramte, der dyrker sport i PACT. De indsamlede midler vil være med til at hjælpe til rekreationsophold, styrke aktiviteter som f.eks. floorball, yoga, cykling og cirkeltræning. Løbet finder sted d. 10 April 2021, fysisk ved Marienlyst Slotshave, men der er også mulighed for at deltage online.
Du kan læse meget mere omkring det på denne side.
Vi i PACT glæder os til en fantastisk dag og et skønt arrangement, hvor vi håber at se en masse skønne PACT’er og andre der gerne vil støtte op omkring dette fantastiske arrangement.

Hvis du har lyst til at støtte direkte til PACT’s egen indsamling og til vores arbejde og muligheder for at hjælpe med at lave træningsaktiviter for folk der er berørt af kræft.  PACT arrangerer events og ugentlige træningsaktiviteter til folk, der er berørt af kræft. Du kan støtte økonomisk, ved at indbetale et engangsbeløb via PACTs Mobilepay-nr til indsamlingen:  16 48 86.