Danse/bevægelsestræning i PACT – For nybegyndere som erfarne

PACT-Danse/bevægelsestræning er 1 times bevægelse, hvor det primære fokus er at ”glemme”, at man laver motion. Der er glad musik, latter og masser sved. Bevægelserne er inspireret af latinamerikanske danse, den danske gymnastik, 60´ernes twist og meget mere.

For alle! Inklusiv nybegyndere, der har ikke deltaget i dans før

  • Det kræver ingen forudsætninger, alle kan være med.
  • Det gælder om at bevæge sig til god musik. Har du lyst til at bevæge dig til glad musik, svede og grine sammen med andre.
  • Timen indeholder både “følg mig” og små sammensatte sekvenser.
  • Eneste krav er træningstøj og træningssko.

Faste træningsdage
Danse/bevægelsestræningen ligger fast på mandage kl. 17.00.

Niveau for træningen
Alle kan være med. Der er ingen begrænsninger for, hvilken form du skal være i for at deltage. Ring til vores kontaktperson og få en aftale om at komme forbi til en ”prøvetræning”.

Trænere
Rikke er vores faste dansetræner, og har erfaring med træning, også for dem som enten er i behandling, eller har nedsatte kræfter.

Til/Afmelding til træning
Tilmelding sker via vores medlemssystem – Holdsport.

Kontaktperson
Har du lyst til at deltage, er du velkommen til at møde op til træningen til en gratis prøvetime, men du har også mulighed for at kontakte os (brug formular nedenfor), hvis du vil høre mere om træningen og/eller aftale deltagelse i træningen.

Adgang til træning Ryesgade 27, 2200 København N  (Retningslinjer for brug af lokaler)
Der er adgang til træningslokalerne 10 minutter før træningen begynder. Træningen foregår i UCSFs/Krop & Kræfts lokaler i Ryesgade 27 (Ind igennem porten, og første dør på højre hånd). Al træning foregår i Rigshospitalets afdeling for Krop og Kræft, hvor vi låner lokalerne. Og derfor har vi også begrænset adgang til lokalerne.

Der er begrænset adgang med bil, da der kun er få pladser til rådighed. For adgang med bil, skal du først gå til lokalet, hvor der findes en særlig nøgle, som kan åbne hele porten. Du må kun parkere på pladser, som er mærket med UCSF.

Spørg om Dans