Cirkeltræning i PACT – For nybegyndere som erfarne.

Pact-Cirkeltræning – Er baseret på Cirkeltræning i maskiner og cirkeltræning på gulv. Hvis vi er mange, deler vi os i to og skifter midtvejs.

Cirkeltræning sker i 6 faste træningsmaskiner med opvarmning på spinning-/motionscykel.

Cirkeltræning er 8-10 øvelser, f.eks. mavebøjninger, rygtræning, squats og lunges, som udføres ca 1,5 minut, hvorefter der i løbet af 20 s. skiftes til næste. Det giver også kredsløbstræning.

Vores instruktør giver grundig instruktion til de nye og retter på de gamle.

For alle! Inklusiv nybegyndere, der har ikke deltaget i Cirkeltræning før
Det kræver ingen forudsætninger, alle kan være med. Det gælder om at bevæge sig, og få rørt musklerne. Eneste krav er træningstøj og træningssko.

Faste træningsdage
Cirkeltræning gennemføres ugentligt. Se hvilke dage i træningsoversigten til højre.

Det er ikke et krav, at du deltager hver gang.

Niveau for træningen
Alle kan være med. Der er ingen begrænsninger for, hvilken form du skal være i for at deltage. Ring til vores kontaktperson og få en aftale om at komme forbi til en ”prøvetræning”.

Kontaktperson
Har du lyst til at deltage, er du velkommen til at møde op til træningen, men du har også mulighed for at kontakte os, hvis du vil høre mere om træningen og/eller aftale deltagelse i træningen. 

Adgang til træning

Ryesgade 27, 2200 København N  (Retningslinjer for brug af lokaler)
Der er adgang til træningslokalerne 10 minutter før træningen begynder. Træningen foregår i UCSFs/Krop & Kræfts lokaler i Ryesgade 27 (Ind igennem porten, og første dør på højre hånd). Al træning foregår i Rigshospitalets afdeling for Krop og Kræft, hvor vi låner lokalerne. Og derfor har vi også begrænset adgang til lokalerne.

Der er begrænset adgang med bil, da der kun er få pladser til rådighed. For adgang med bil, skal du først gå til lokalet, hvor der findes en særlig nøgle, som kan åbne hele porten. Du må kun parkere på pladser, som er reserveret til UCSF.

Nørre Alle 46, 2200 København N
På Nørre Alle, er centeret lukket når vi ankommer, og derfor er det vores egen træner, som inde fra centeret skal åbne dørene, og derfor skal du ankomme senest 10. minutter før træningen begynder.

Adgang via hovedindgangen på Nørre Alle 46, som ligger på hjørnet af Nørre Alle og Tagensvej. Der er mulighed for parkering bag ved centeret, til almindelige københavner priser.

Forholdene i træningsrummene på Nørre alle og Ryesgade

Ryesgade

Lokalerne består af et adgangsrum med borde, til brug for evt socialt samvær efter træning. Et mindre lokale til fælles omklædning. Og et toilet, hvor der er mulighed for at bade, samt yderligere to toiletter.  (Retningslinjer for brug af lokaler)

Herudover består lokalerne af to store rum, hvoraf det ene er til åben træning, yoga, og dans. Og det andet med motionscykler, og vægttræningsmaskiner. Se billeder nedenfor.

Nørre Alle

Lokalerne på Nørre Alle, som er en del af Center for Kræft og Sundhed, er store og venlige, og indeholder, et større lokale på 1. sal – som benyttes til Cirkeltræning med løbebånd, romaskiner og motionsmaskiner, samt et lokale til brug for spinning, og separat omklædning for kvinder og mænd.

 

Spørg om Cirkeltræning