Motionsfloorball i PACT med Copenhagen Floorball Club

For nybegyndere som erfarne.

Pact har i samarbejde med Copenhagen Floorball Club startet et Motionsfloorball hold.
En super-sjov og aktiv motionsform der giver sved på panden og smil på læben.
Floorball er for alle og vi spiller for at forbedre vores kondition og vores humør 🙂
Vi spiller i Copenhagen Floorball Club – som foreløbigt – løber fra marts frem til oktober.
Vi deler os op på hold med 3-4 spillere på hver og kører trænings-kampe med 5-10 minutters varighed med pauser indimellem til at få pusten.

For alle! Inklusiv nybegyndere, der har ikke spillet floorball før

Floorball er for alle og vi spiller for at forberede vores kondition og humør.
Det kræver ingen forudsætninger, alle kan være med.
Vi spiller indendørs på en professionel floorball-bane med optimalt underlag til floorball og knæene.
Eneste krav er træningstøj og indendørs-sko. Floorball-stav låner vi.

Fast træningsdag
Motionsfloorball gennemføres ugentligt  (se træningsdag i højre side) i den Gl. Valbyhal, Julius Andersens Vej 1 , Kbh. SV

Niveau for træningen
Alle kan være med. Der er ingen begrænsninger med hensyn til, hvilken form du skal være i for at deltage. Ring til vores kontaktperson og tovholder Klaus på tlf 28.11.13.99 og få en aftale om at komme forbi til en gratis ”prøvetræning”.

Skal du betale for deltagelsen.
Det er kun medlemmer af Pact, som kan deltage i træningen, og på nuværende tidspunkt, kræver det ikke ekstra betaling, hverken til os eller Copenhagen FC.
Og vi låner udstyr.
Copenhagen Floorball Club, er som Pact en forening uden mange midler, og da de også har et klubhus, har alle deres nuværende hold fra de helt unge spillere til deres divisionshold, forskellige opgaver, som de skal løse for at få klubben til at hænge sammen. Og den ordning, syntes vi fra bestyrelsens side, er den rigtige måde at indgå en aftale på.
Floorball spillerne fra Pact, vil derfor også skulle stille op til forskellige aktiviteter som frivillige hjælpere, i mindre omfang.
Aftalen minder i øvrigt om lignende aftaler, Pact har med Sparta og KMD Ironman.

Kontaktperson
Har du lyst til at deltage, er du velkommen til at møde op til træningen, men du har også mulighed for at kontakte Klaus på tlf 28.11.13.99, hvis du vil høre mere om træningen og/eller aftale deltagelse i træningen.

Adgang til træning

Den Gamle Valby Hal, Julius Andersens Vej 1, 2450 København SV
Der er adgang til omklædning 15 minutter før træningen begynder. Træningen foregår i Den Gl. Valbyhal (Den gule hal til højre for Valbyhallen og Valby Vandkulturhus). Vi har desuden adgang til omklædning.

Der er gratis parkering og gode parkeringsmuligheder.
Der er god muligheder for at komme hertil med offentlige transportmidler. Bus 10, 8A, samt S-togstationen Ny Ellebjerg med Linje A (10 minutter fra Nørreport) og Linje F (12 minutter fra Nørrebro).

Forholdene i den Gl. Valbyhal på Julius Andersens Vej.

Lokalerne består af en stor træningshal med professionelt floorball gulv, samt plads til 4 floorball-baner. Der spiller et hold før os, og banen vil altså være klar til at spille på når vi ankommer. Når vi er færdige pakker vi banen sammen.

Vi har hallen for os selv i tidsrummet og kan altså bygge flere baner skulle vi blive mange deltagere, og har lyst til at dele os op, fx. med et begynder og øvet hold.

Til hallen er der tilstødende klubhus for Copenhagen Floorball Club med borde, til brug for evt socialt samvær efter træning. To omklædningsrum til henholdsvis mænd og damer. Med tilhørende toiletter, og hvor der er mulighed for at bade, samt yderligere to toiletter.

Spørg om Floorball