Spinning / motionscykel-træning i PACT – For nybegyndere som erfarne.

Pact-Spinning-Motionscykeltræning  – Her drejer det sig om kredsløbstræning på spinningcykel.

Instruktøren giver instruktion i, hvad vi skal gøre undervejs med hensyn til tempo og belastning og giver gode råd.

Vi kører dels belastningsøvelser(træde tungt – op ad bakke) og dels spurtøvelser (hurtige omdrejninger-lille belastning lige ud af landevejen). Vi når normalt igennem 6-7 øvelser undervejs med pauser ind imellem til at få pusten igen. Almindeligt træningstøj og sko er fint. Vi har almindelig pedaler. Cykelbukser er en god ide, hvis man har dem.

For alle! Inklusiv nybegyndere, der har ikke deltaget i spinning før
Det kræver ingen forudsætninger, alle kan være med. Det gælder om at bevæge sig på en motionscykel, og få rørt musklerne og trænet konditionen. På cyklen kan belastningen indstilles, og du kan derfor selv indstille cyklen til dit helt eget niveau.

Eneste krav er træningstøj og træningssko. Og cykelbukser er en klar fordel.

Faste træningsdage
Spinning gennemføres ugentligt. Se træningsdag i oversigten til højre.
Niveau for træningen
Alle kan være med. Der er ingen begrænsninger med hensyn til, hvilken form du skal være i for at deltage. Ring til vores kontaktperson og få en aftale om at komme forbi til en ”prøvetræning”.

Trænere
Anders er vores faste træner, og har erfaring med træning, også for dem som enten er i behandling, eller har nedsatte kræfter.

Til/Afmelding til træning
Det er ikke et krav, at du deltager hver gang. Du melder dig til træningen via holdsport.dk

Kontaktperson
Har du lyst til at deltage, er du velkommen til at møde op til træningen, men du har også mulighed for at kontakte os via formularen i bunden af denne side, for at aftale nærmere.

Adgang til træning

Ryesgade 27, 2200 København N  (Retningslinjer for brug af lokaler)
Der er adgang til træningslokalerne 10 minutter før træningen begynder. Træningen foregår i UCSFs/Krop & Kræfts lokaler i Ryesgade 27 (Ind igennem porten, og første dør på højre hånd). Al træning foregår i Rigshospitalets afdeling for Krop og Kræft, hvor vi låner lokalerne. Og derfor har vi også begrænset adgang til lokalerne.

Der er begrænset adgang med bil, da der kun er få pladser til rådighed. For adgang med bil, skal du først gå til lokalet, hvor der findes en særlig nøgle, som kan åbne hele porten. Du må kun parkere på pladser, som er reserveret til UCSF.

Forholdene i træningsrummene på Nørre alle og Ryesgade

Ryesgade
Lokalerne består af et adgangsrum med borde, til brug for evt socialt samvær efter træning. Et mindre lokale til fælles omklædning. Og et toilet, hvor der er mulighed for at bade, samt yderligere to toiletter.  (Retningslinjer for brug af lokaler)

Herudover består lokalerne af to store rum, hvoraf det ene er til åben træning, yoga, og dans. Og det andet med motionscykler, og vægttræningsmaskiner. Se billeder nedenfor.

Spørg om Spinning / Motionscykling