Yoga i PACT – For nybegyndere som erfarne

Yoga i PACT er baseret på guidede, glidende bevægelser med det formål at skabe balance og bevidsthedsgørelse i kroppen. Vi arbejder bl.a. med stående stillinger, solhilsener, hundestræk og åndedræt. Der er tale om en blid yoga, som skal åbne op for kroppen.

For alle! Inklusiv nybegyndere, der har ikke deltaget i yoga før
Vi har fokus på deltagerne, og der kræves ikke forudsætninger ud over lyst til at deltage, et godt humør og et åbent sind. Der er ingen krav til påklædning ud over, at det skal være noget, man kan bevæge sig i. Vi bruger ikke sko.

Faste træningsdage
Yoga tilbydes ugenligt. Se træningsoversigt i højre side.

Niveau for træningen
Der kræves ikke forudsætninger ud over lyst til at deltage, et godt humør og et åbent sind. Ring til vores kontaktperson og få en aftale om at komme forbi til en ”prøvetræning”.

Kontaktperson
Har du lyst til at deltage, er du velkommen til at møde op til træningen til en gratis prøvetime, men du har også mulighed for at kontakte os, hvis du vil høre mere om træningen og/eller aftale deltagelse i træningen.

Adgang til træning  (Retningslinjer for brug af lokaler)
Der er adgang til træningslokalerne 10 minutter før træningen begynder. Træningen foregår i UCSFs/Krop & Kræfts lokaler i Ryesgade 27 (Ind igennem porten, og første dør på højre hånd). Al træning foregår i Rigshospitalets afdeling for Krop og Kræft, hvor vi låner lokalerne. Og derfor har vi også begrænset adgang til lokalerne.

Der er begrænset adgang med bil, da der kun er få pladser til rådighed. For adgang med bil, skal du først gå til lokalet, hvor der findes en særlig nøgle, som kan åbne hele porten. Du må kun parkere på pladser, som er mærket med UCSF.

Forholdene i træningsrummene
Lokalerne består af et adgangsrum med borde, til brug for evt socialt samvær efter træning. Et mindre lokale til fælles omklædning. Og et toilet, hvor der er mulighed for at bade.Samt to yderligere toiletter.  (Retningslinjer for brug af lokaler)

Herudover består lokalerne af to store rum, hvoraf det ene er til åben træning, yoga, og dans. Og det andet med motionscykler, og vægttræningsmaskiner. Se billeder nedenfor.

 

Spørg om Yoga