Bestyrelse

Signe Amdisen, Formand

Jeg er årgang 1987 og uddannet fysioterapeut. Jeg fik i foråret 2015 konstateret brystkræft og modtog det efterfølgende år behandling for dette. I sommeren 2016 fik jeg konstateret spredning til lungerne og modtager derfor stadig behandling. Jeg har læst en kandidatuddannelse på Københavns universitet, og der kom jeg i kontakt med Morten Quist, der tilbød mig en tur til Mallorca sammen med PACT. Jeg var med på Mallorca turen i 2017 og havde den bedste oplevelse. Siden der har jeg været medlem af PACT og jeg sætter stor pris på det fællesskab man oplever i foreningen. 

 

 

 

Ella, Næstformand

Jeg er årgang 1960, hjemmesygeplejerske og mor til Astrid og Gustav. Efter min sidste kemobehandling for brystkræft i 2006 kom jeg med i forskningsprojektet PACT, – om motion til kræftramte gjorde en forskel. Jeg kom i interventionsgruppen og begyndte at træne for første gang i mit voksenliv – og det har jeg så gjort siden, bla. løbet mit første halvmarathon i 2017, været med på cykeltræningsferie på Mallorca 7 gange, deltaget i en hel del cykelløb og i diverse aktiviteter i PACT. Jeg har været med i foreningen siden starten, hvor Morten og Julie tog initiativ til at oprette foreningen som opfølgning på forskningsprojektet, derfor samme navn.
Det som PACT kan (og vist ingen andre foreninger) er, at der er plads til alle, den eneste man skal overgå er sig selv og alle bliver “klappet i mål”, uanset  præstationens karakter. Der er plads til samtaler om kræftrelaterede emner, som ikke-kræftramte kan have svært ved at sætte sig ind i og om alt muligt andet – og plads til sjov, grin og gode venskaber.
Jeg vil gøre mit til at denne ånd får endnu bedre vilkår og vil arbejde for fællesskaber og fælles aktivitetsdage på tværs af “idrætsgrene”.

 

 

Gert Schultz, Kasserer

gert

Jeg er årgang 1952 og har siden 1979 arbejdet med energi og miljø og gennem mange år stået for indkøb af halm og træ til de danske kraftværker. Min kone blev behandlet for tyktarmskræft i 2007-08 og hun fik mig med i PACT.
Efter at jeg har haft et par blodpropper ved jeg hvor vigtig motion er for overlevelse og velvære, både fysisk og mentalt.
I PACT har jeg fundet nogle gode “legekammerater” som dyrker seriøs, fysisk aktivitet under afslappede, uhøjtidelige former . Jeg deltager i de forskellige aktiviteter i PACT bl.a. gymnastik, spinning og cykelture i skov og på landevej. Derfor vil jeg gerne give lidt igen ved at deltage i bestyrelsesarbejdet i PACT.

 

 

Marianne, Sekretær

Jeg har været medlem af PACT siden min første tur Mod Nye ressourcer i 2016. Siden har jeg også været et par gange på cykeltur til Mallorca og deltagende på forskellige aktivitetsweekends og cykelture. Som medlem af bestyrelsen er jeg optaget af, at få flere medlemmer i PACT samt at tilbyde aktiviteter i hele landet.

 

 

 

 

Kolle, Online Administrator

Jeg har været medlem af PACT siden min første tur til Mod Nye Ressourcer tilbage i 2013, og hvor jeg har været med gentagende gange flere år efter. Siden hen har jeg hjulpet til ved forskellige arrangementer og stået for forskelligt træninger. Jeg har både været aktiv på de ugentligt træninger og på landevejscykling.
For mig er PACT indbegrebet af et aktivt fællesskab, hvor der er plads til at udfolde sig fysisk, på hvilket niveau man nu er og med hyggeligt samvær mens der kan komme sved på panden. Jeg er som bestyrelses medlem optaget af at udbrede viden om PACT og hvad vi kan. Med et mål om at endnu flere vil få gavn af PACT i hele Danmark.

 

 

Helene, Suppleant