Bestyrelse

Ella, Formand

Jeg er årgang 1960, hjemmesygeplejerske og mor til Astrid og Gustav. Efter min sidste kemobehandling for brystkræft i 2006 kom jeg med i forskningsprojektet PACT, – om motion til kræftramte gjorde en forskel. Jeg kom i interventionsgruppen og begyndte at træne for første gang i mit voksenliv – og det har jeg så gjort siden, bla. løbet mit første halvmarathon i 2017, været med på cykeltræningsferie på Mallorca 7 gange, deltaget i en hel del cykelløb og i diverse aktiviteter i PACT. Jeg har været med i foreningen siden starten, hvor Morten og Julie tog initiativ til at oprette foreningen som opfølgning på forskningsprojektet, derfor samme navn.
Det som PACT kan (og vist ingen andre foreninger) er, at der er plads til alle, den eneste man skal overgå er sig selv og alle bliver “klappet i mål”, uanset  præstationens karakter. Der er plads til samtaler om kræftrelaterede emner, som ikke-kræftramte kan have svært ved at sætte sig ind i og om alt muligt andet – og plads til sjov, grin og gode venskaber.
Jeg vil gøre mit til at denne ånd får endnu bedre vilkår og vil arbejde for fællesskaber og fælles aktivitetsdage på tværs af “idrætsgrene”.

 

Signe, Næstformand

Jeg er årgang 1987 og uddannet fysioterapeut. Jeg fik i foråret 2015 konstateret brystkræft og modtog det efterfølgende år behandling for dette. I sommeren 2016 fik jeg konstateret spredning til lungerne og modtager derfor stadig behandling. Jeg har læst en kandidatuddannelse på Københavns universitet, og der kom jeg i kontakt med Morten Quist, der tilbød mig en tur til Mallorca sammen med PACT. Jeg var med på Mallorca turen i 2017 og havde den bedste oplevelse. Siden der har jeg været medlem af PACT og jeg sætter stor pris på det fællesskab man oplever i foreningen.  

  

 

Anja, Medlem


Årgang 1971. Jeg fik konstateret brystkræft november 2016 og blev efterfølgende en del af PACT. Jeg havde lidt kendskab til foreningen gennem en veninde, som er medlem. Jeg sætter virkelig stor pris på at være en del af det sammenhold der er i foreningen og den fælles forståelse for begrænsninger og udfordringer.

Birgitte, Medlem 

 

Povl, Suppleant 

Årgang 1955. Stoppede i Post Danmark i 2016 efter 42 år, jeg har altid dyrket sport i større eller mindre grad, men efter dårlig ryg er det blevet cyklen der er der er favoritten. Jeg fik konstateret kræft i tarmen december 2015, og opereret for prostatakræft juni 2016. Kontakten til Pact fik jeg da jeg begyndte i mænds mødested Elefanthuset, hvor jeg hørte de havde cykling på programmet, hvor jeg så har været medlem siden april 2018

 

Hanne, Suppleant 

Bolette, Suppleant