Bestyrelse

Henrik Sidenius, Formand

Jeg er årgang 1963. Fik i efteråret 2013 konstateret Myelomatose (Knoglemarvskræft). Umiddelbart efter opstart af behandling, fik jeg mulighed for at starte på et Krop & Kræft forløb, som gav mig modet og viste, at det var muligt at fortsætte med at træne, også under behandlingen. Efter endt primær behandling i maj 2014, valgte jeg at starte i PACT med cykling, som jeg tidligere har dyrket 17 år tilbage, da det var tydeligt, at her var mulighed for et fællesskab og støtte til at finde formen igen.

Jeg ser PACT, som et fristed, hvor det er nemt at blive forstået, også når formen ikke er der, eller du bare har en dårlig dag. Og så samtidig kunne blive udfordret på det niveau, den enkelte er på motionsmæssigt. Kombinationen af det sociale og motion giver en god følelse i kroppen, og mod på livet.
 

Kirsten Ejlskov Jensen, Næstformand

kirsten pactTil daglig arbejder jeg som selvstændig konsulent. Jeg er gift med Erik og har to store børn. Jeg har været passioneret løber i mange år og da jeg blev ramt af lymfekræft i 2010 havde jeg svært ved at forstille mig hvordan jeg ville komme igennem forløbet uden at løbe, så jeg fortsatte bare! Da jeg blev færdig med min behandling satte jeg et mål om at løbe maraton nogle få måneder senere og er overbevist om at det fik mig hurtigere i gang efter min sygdom, både psykisk og fysisk, end det ellers ville havde været tilfældet. Siden er jeg også begyndt at svømme og cykle og gennemførte en Ironman i 2013.

Jeg har mærket på egen krop og sind hvor vigtig motion er både under og efter en kræftsygdom og også hvordan det har haft indflydelse på hvordan min omverden ser på mig.  Derfor går jeg 100% ind for PACT’s formål og er stolt af at have været formand i en del år, og nu næstformand.

 

Gert Schultz, Kasserer

gertJeg er årgang 1952 og har siden 1979 arbejdet med energi og miljø og gennem mange år stået for indkøb af halm og træ til de danske kraftværker. Min kone blev behandlet for tyktarmskræft i 2007-08 og hun fik mig med i PACT.

Efter at jeg har haft et par blodpropper ved jeg hvor vigtig motion er for overlevelse og velvære, både fysisk og mentalt.

I PACT har jeg fundet nogle gode “legekammerater” som dyrker seriøs, fysisk aktivitet under afslappede, uhøjtidelige former . Jeg deltager i de forskellige aktiviteter i PACT bl.a. gymnastik, spinning og cykelture i skov og på landevej. Derfor vil jeg gerne give lidt igen ved at deltage i bestyrelsesarbejdet i PACT.

 

Michala Daimar, Sekretær

Jeg blev behandlet for brystkræft i 2014. Ved et tilfælde kom jeg med i PACT, fordi jeg havde hørt om danseholdet. Ved endnu et tilfælde dukkede jeg (faktisk ved en fejl) op til et cykelmøde. Og så var jeg på vej til Mallorca. Hvilken gave J. Nu er jeg hooked. Det havde jeg godt nok ikke selv set komme.

I PACT oplever jeg motivation og opmuntring til fælles fysisk udfoldelse – også på udfordrende dage. Jeg dyrker mere motion nu, end inden jeg blev syg.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at PACT – selvfølgelig især medlemmerne – har været med til at få mig hurtigere på fode igen. Denne gode oplevelse vil jeg gerne dele med flere, og derfor stillede jeg op til bestyrelsen.

Til daglig er jeg embedsmand for den til enhver tid siddende regering. Det giver en vis politisk rutine, som jeg håber, jeg kan sætte i spil i PACT.

 

Lone Christensen, Medlem

Erik SJeg blev medlem af PACT i 2010, et år efter behandling for brystkræft, og har gået på yogaholdet siden da. Mit medlemskab har siden ført til at jeg i dag også er aktiv cykelmotionist. Jeg har aldrig rigtig dyrket sport før jeg som 50-årig fik min diagnose. Frivilligheden og støtten fra andre ‘pactere’ samt niveauet af træningen tog mig med storm, da jeg sammen med andre ’pactere’ trænede og gennemførte en intens racercykel-træningslejr her i 2016. Jeg vil rigtig gerne selv bidrage til dette værdifulde fællesskab og for stadig udvikling af PACT.
Jeg er fra Nordjylland – har boet på Østerbro de sidste 25 år, med afbræk til Californien og Alaska. Har arbejdet som typograf, violinlærer, skrivetolk, skuespiller, højskolelærer og meget andet.

 

Klaus De Leon Heinecke, Medlem

Jeg er årgang 1975. Til daglig arbejder jeg som selvstændig filmklipper. Jeg er gift med Wara og har en dreng på 3 år.

I september 2015 fik jeg konstateret HPV relateret mandelkræft og allerede før opstart af behandlingen søgte jeg et trænings-fælleskab med ligesindede.
Træningen blev under behandlingen mit holdepunkt, hvor jeg kunne slippe tankerne, få et smil på læben og genvinde tilliden til min egen krop.

Efter endt sygdomsforløb er jeg fortsat med at være aktiv i Pact på Yoga og floorball-holdet, samt crosstraining hos Proof of Life, da jeg har mærket på egen krop og sind hvor vigtig motionen er for mig og mit mod på livet. Derfor vil jeg gerne give lidt igen ved at deltage i bestyrelsesarbejdet.

 

Rikke Kjøller Sonne, Suppleant

Jeg er en årgang 1965 og uddannet sygeplejerske. Jeg har 11 års erfaring med kræftpatienter fra mit arbejde som sygeplejerske, og nu også erfaring som patient, da jeg i 2013 blev behandlet for brystkræft.

Jeg har i begge roller oplevet hvor vigtig fysisk aktivitet er for ens velbefindende. Inden jeg blev kræftpatient, har jeg altid dyrket sport på motionsplan og det var derfor nemt at videreføre dette i mit behandlingsforløb. Jeg fik kontakt til PACT, da jeg på et kursus for kræftoverlevere mødte Morten Quist, medstifter af foreningen, og blev inviteret til at deltage i en træningslejr på racercykel.

I PACT møder jeg andre der kan lide at motionere, men jeg møder også nogen, for hvem det er en ny livsform. Her er plads til at være ”ny”, være træt, være ambitiøs, og flytte grænser, men først og fremmest få bedre livskvalitet gennem motion. Den ide vil jeg gerne arbejde for.

 

Signe Amdisen, Suppleant

Jeg er årgang 1987 og uddannet fysioterapeut. Jeg fik i foråret 2015 konstateret brystkræft og modtog det efterfølgende år behandling for dette. I sommeren 2016 fik jeg konstateret spredning til lungerne og modtager derfor stadig behandling. Til daglig er jeg studerende på kandidatuddannelsen ”Den sundhedsfaglige kandidat” på Københavns universitet, og jeg kom i den forbindelse i kontakt med Morten Quist, der tilbød mig en tur til Mallorca sammen med PACT. Jeg var med på Mallorca turen i 2017 og havde den bedste oplevelse. Siden der har jeg været medlem af PACT og jeg sætter stor pris på det fællesskab man oplever i foreningen. 

Skriv et svar