Ella, Formand
Jeg er årgang 1960, hjemmesygeplejerske og mor til Astrid og Gustav. Efter min sidste kemobehandling for brystkræft i 2006 kom jeg med i forskningsprojektet PACT, – om motion til kræftramte gjorde en forskel. Jeg kom i interventionsgruppen og begyndte at træne for første gang i mit voksenliv – og det har jeg så gjort siden, bla. løbet mit første halvmarathon i 2017, været med på cykeltræningsferie på Mallorca 7 gange, deltaget i en hel del cykelløb og i diverse aktiviteter i PACT. Jeg har været med i foreningen siden starten, hvor Morten og Julie tog initiativ til at oprette foreningen som opfølgning på forskningsprojektet, derfor samme navn.
Det som PACT kan (og vist ingen andre foreninger) er, at der er plads til alle, den eneste man skal overgå er sig selv og alle bliver “klappet i mål”, uanset præstationens karakter. Der er plads til samtaler om kræftrelaterede emner, som ikke-kræftramte kan have svært ved at sætte sig ind i og om alt muligt andet – og plads til sjov, grin og gode venskaber.
Jeg vil gøre mit til at denne ånd får endnu bedre vilkår og vil arbejde for fællesskaber og fælles aktivitetsdage på tværs af “idrætsgrene”.
Signe, Næstformand
Jeg er årgang 1987 og uddannet fysioterapeut. Jeg fik i foråret 2015 konstateret brystkræft og modtog det efterfølgende år behandling for dette. I sommeren 2016 fik jeg konstateret spredning til lungerne og modtager derfor stadig behandling. Jeg har læst en kandidatuddannelse på Københavns universitet, og der kom jeg i kontakt med Morten Quist, der tilbød mig en tur til Mallorca sammen med PACT. Jeg var med på Mallorca turen i 2017 og havde den bedste oplevelse. Siden der har jeg været medlem af PACT og jeg sætter stor pris på det fællesskab man oplever i foreningen.
Birgitte, Medlem
Min baggrund for at stille op til bestyrelsesvalget i PACT er en dyb interesse i det, man som kræftramt selv kan gøre. Her er effekten af forskellige motions/træningsformer måske underkendt – undtagen af dem, der udøver det. Og når alt andet er i andres, kyndige hænder, er dette noget vi selv kan gøre, vi selv kan bidrage til. At få denne mulighed udbredt gennem aktiviteter i Pact, måske også andre steder i landet, kunne være en kærkommen udfordring og ambition for mit bestyrelsesarbejde.
Men som bestyrelsesmedlem i Pact er det naturligvis medlemmernes ønsker og behov, der vil være ledende for mine bidrag hertil.
Privat har jeg været erhvervsdrivende, arbejdet 10 år som folkeskolelærer og 6 år som projektleder for øget sciencelæring for børn og unge i en sønderjysk kommune.
Jeg har gennem tiden være medlem af forskellige, frivillige bestyrelser – danske og internationale – som Teknologiskolen, Coding Pirates, Baltic Sea Project – som eksempler
Jeg ser frem til at kunne bidrage til mulighederne for medlemmerne i PACT.
Povl, Suppleant

Kolle, Suppleant og Online Administrator
Jeg har været medlem af PACT siden min første tur til Mod Nye Ressourcer tilbage i 2013, og hvor jeg har været med gentagende gange flere år efter. Siden hen har jeg hjulpet til ved forskellige arrangementer og stået for forskelligt træninger. Jeg har både været aktiv på de ugentligt træninger og på landevejscykling.
For mig er PACT indbegrebet af et aktivt fællesskab, hvor der er plads til at udfolde sig fysisk, på hvilket niveau man nu er og med hyggeligt samvær mens der kan komme sved på panden. Jeg er som bestyrelses medlem optaget af at udbrede viden om PACT og hvad vi kan. Med et mål om at endnu flere vil få gavn af PACT i hele Danmark.